Cerulis Orthopedie & Bandagisterie

Je partner in mobiliteit.

Wij zijn specialist in steunzolen, orthesen & prothesen op maat. We adviseren je bij de keuze van hulpmiddelen in mobiliteit en ouderenzorg. We begeleiden je tijdens het proces van postoperatieve borstzorg. 

Samen zoeken we naar een oplossing op maat zodat je je dagelijkse comfort terug kan vinden.

 

Bekijk ons aanbod

Wij zijn je partner in mobiliteit.

Cerulis Orthopedie & Bandagisterie is een familiebedrijf met jarenlange ervaring en expertise in maatwerk en advies. We staan tot je dienst in onze winkel in Tienen. Om je de beste oplossing op maat te kunnen bieden, beschikken we ook over een eigen productieatelier in Tienen en werken we nauw samen met het productieatelier in Boutersem (Ortho Productions).

Op zoek naar de beste oplossing voor jou.

Een ongemak, een letsel of een amputatie zijn zeer ingrijpend. We vinden het dan ook uiterst belangrijk om in overleg met je arts en paramedisch team op zoek te gaan naar de beste oplossing. Zodat je weer mobiel bent en de draad zoveel mogelijk kan oppikken. Dankzij onze jarenlange ervaring, expertise en eigen productieatelier kunnen we je maximaal adviseren en begeleiden.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Orthopedische hulpmiddelen

Waar kunnen we je mee helpen?

Je kan bij ons terecht voor een brede waaier aan hulpmiddelen die je dagelijks leven vergemakkelijken. Orthesen en prothesen op maat, steunzolen, rolstoelen, hulpmiddelen gericht op ouderenzorg…